19.5.08

Odlicen vikend

Za našimi rolerji je odličen vikend ki sta ga še posebej zaznamovala tekmovalka Rollerblade IBU.Speedodrom Nadine Gloor z drugim mestom na tekmi svetovnega pokala v Heenervenu na Nizozemskem ter Nejc Mavsar z skupnim četrtim mestom na mednarodnem kriteriju v Geri v Nemčiji. Tega tekmovanja so se udeležili tudi še drugi tekmovalci in tekmovalke Rolerskega kluba Kranj ki so tudi poleg Nejca nastopili odlično saj so kar nekajkrat posegli med 10 najboljših. Omeniti velja poleg Nejca z dvema četrtima mestoma in enim šestim še sedmo mesto Ane Odlazek na 10000 m izločanje ter deveto mesto Klare Gradišar na isti progi. Ostali tekmovalci pa so se uvrščali oikoli dvajsetega mesta kar je za močno mednarodno konkurenco kar uspešno.

Oba naša tekmovalca Rollerblade IBU. Speedodroma pa ta teden nista imala sreče, saj je Gašper Koprivec imel probleme z opremo (rolerji) in je prišel v cilj z nekoliko zaostanka, Nastja Gradišar pa zaradi poškodb iz prejšnje tekme svetovnega pokala na Nizozemsko sploh ni odpotovala.

V soboto 24. in nedeljo 25. maja pa vas vabimo na ogled mednarodnega tekmovanja za pokal Alpe Adria v Kranju z tekmovalci iz Nemčije, Madžarske ter Hrvaške in seveda domačimi tekmovalci. Vabimo pa tudi rekreativce ter družine na pokal radia Kranj v rolanju.

Simon G.