4.5.09

Uspehi naših tekmovalcev v Italijanskem pokalu

Letos se naši tekmovalci udeležujejo Italijanskega In line pokala in moramo reči, da so sezono začeli uspešno ter s tem potrdili, da se obrestujejo tako njihovo delo kot tudi usmerjenost k doseganju zastavljenih ciljev v sezoni.

Tako je član (prvo leto) našega kluba Nejc Mavsar, sodeloval že na maratonu v Bologni 18.4.2009 med 66 tekmovalci 26 mesto s svojim osebnim rekordom 59 minut in 12 sekund.

Uspešno tekmovalno sezono so nadaljevali tekmovalci tudi pretekli vikend v Trstu (3.5.2009) in sicer je Nejc Mavsar na 31 km dolgi progi dosegel 18. mesto ter je tako skupno v pokalu na 22 mestu. Odlično so se odrezali tudi ostali tekmovalci, saj je bila Ana Odlazek med mladinkami 7., Klara Gradišar pa 9. Rok Krampl je (prvo leto mladinec) dosegel 20. mesto, kadetinja Nika Ponikvar pa 5. mesto. Rezultati so ne samo zelo spodbudni, ampak zelo dobri, saj je konkurenca na teh tekmovanjih zelo velika.

Prepričani smo, da rezultati dajejo našim tekmovalcem še novega zagona in navdiha, tako da lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo še boljše rezultate.