22.6.16

Priprave na Volkswagen Ljubljanski polmaraton v hitrostnem rolanju

Gremo rolat? Gremo! Na Volkswagen Ljubljanski polmaraton v hitrostnem rolanju na katerega se bomo kar 4 mesece pripravljali skupaj.
 
 

Rolerski klub Kranj, najboljši slovenski klub v hitrostnem rolanju in največji rolerski portal Rolanje.eu v sodelovanju zNejcem Mavsarjem in podjetjem B2MS, letos organiziramo priprave na Volkswagen Ljubljanski polmaraton v hitrostnem rolanju 2016.

Priprave, namenjene tako začetnikom kot tudi že izkušenim rolerašem, bodo potekale od začetka julija do konca oktobra, dvakrat tedensko na zavarovanem prostoru namenjenemu izključno hitrostnemu rolanju.

Kvalitetna in pravilna priprava na maraton je ključnega pomena zato treningi rolanja vključujejo učenje pravilne tehnike hitrostnega rolanja, načrtovanje kondicijske pripravljenosti, vaje za stabilizacijo, učenje vožnje v skupini in taktik za tekmovanje poleg tega pa tudi testiranja in spremljanje napredka vsakega posameznika.

Vse skupaj bo potekalo pod vodstvom najboljšega slovenskega hitrostnega roleraša v zadnjih letih, člana svetovne ekipe X-tech, Nejca Mavsarja, nekdanjega odličnega tekmovalca Matevža Remica in ustanovitelja rolerskega portala Rolanje.eu ter organizatorja največjih rekreativnih dogodkov v relacijskem rolanju, Blaža Grgiča. 

Cena priprav je le 120 € za vse 4 mesece skupaj in vključuje:
  • 4 mesece priprav 2x tedensko, vsak torek in četrtek, od 19h do 20h pri OŠ Franceta Prešerna v Kranju z začetkom 30.6.2016. 
  • mesečni program treningov, nadzor in strokovno vodstvo trenerjev 
  • športno zavarovanje AS v času priprav za vse udeležence
  • 20 % popust pri nakupu športne opreme Tempish v trgovini B2ms
  • 20 % popust pri nakupu fitnes opreme in prehranskih dopolnil v trgovini Fitness shop, Ljubljana

Prijavite se lahko najkasneje do 5.7.2016!Napredek na pripravah je zagotovljen in število mest na pripravah zato se prijavite čim prej. Namen priprav je, da boste na polmaratonu uživali, nanj prišli pripravljeni in skozi cilj prirolali nasmejani ter polni novih znanj in izkušenj. Konec koncev pa se morda z nami odpravili še na kakšen polmaraton v Berlin, Graz, Treviso, Salzburg ali Linz.

Gremo rolat!

Glavni pokrovitelji priprav:
Rolerski klub Kranj
Rolanje.eu
B2ms d.o.o. trgovina s profesionalno športno opremo za hitrostno rolanje Tempish, X-tech
Adriatic Slovenica
Fitnesshop
 
 
Sledite najnovejšim novicam iz priprav in sveta rolanja tukaj: